2014 Kıyafet Modasında Neler Var?

Biz bayanların her zaman sorun haline getirdiği “ben bugün ne giyeceğim” sorusuna karşılık iç ses olarak “giyecek hiçbir şeyim yok” cevabı klasikleşmiş bir şey olmaya başladı. Bizde bu sene sizlere bir bayanın her zaman dolabında olması gereken ihtiyaçlarını sıraladık ve hiçbir şey yok cevabı artık tarihe karışacak.

Peki ne mi bunlar?

Siyah küçük elbiseler:
Klasiktir ve daima bir kadının dolabında olması gereken tek giysi bile olabilir. Her yaşa uygun olabilecek, yalnızca takılarınızla bile çok şık tarzda kombinler oluşturabileceğiniz pratik bir malzeme sizin için.

Düz sade beyaz bir gömlek:
Hem şık hem spor hem de klasik bir şekilde kombinlenebilen kolaylıkla kullanabileceğiniz üzerinde saatlerce düşündürmeyen  iyi bir parça.

Kaşe palto:
Kaşe palto denilince aklınıza kabarık kabarık yorgan gibi parçalar aklınıza gelmesin hemen. Vücudu saran, İngiliz askerleri paltosunun kesimlerinden oluşan sizi rahatsız etmeyen paltolar, kabanlar moda.

Siyah boğazlı kazak :
Siyah  boğazlı veya degajeye doğru dökümlü kazakları gardırobunuzda görmeye başlasanız iyi edersiniz. Çünkü eksik edilmeyecekler arasına girdi bile. Her markada bulabileceğiniz bir ürün.

Kalem etek :
İş hayatınızda, toplantılarda, davetlerde, klasik bir ortamda, düğünlerde, ev oturmasında her an her yerde şık ve zarif görünmek isteyenlerin dolabında böyle bir parçayı bulundurması tavsiyemdir.

Bol, eskitme ve yırtık görünümlü jean’ler:
Rahat ve salaş bir tarzınız varsa ve sportif biriyseniz bunlardan birkaç tane bulundurun. Beyaz bir t-shirt ile şık olmak isterseniz de stilettoyla giyerek tarzınızı konuşturabilirsiniz.

Beyaz t-shirt:
Beyaz t-shirt en vazgeçilmezimdir. Her an her şekilde her parçayla yakışabilen harika bir üründür. Saflığı ve masumiyeti doğal bir görünüm vermeyi diğer detaylarla birleştirebilirseniz çok harika bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Siyah deri ceket:
İster zımbalı, ister kapitone, isterseniz parlak yada mat bir görünümde deri ceketiniz mutlaka  dolabınızda olsun.

Stretch dar siyah pantolon:
Yerinde kesimi, vücuda göre uygun olanı tercih etiğinizde modası hiç bir zaman geçmeyecek, verilen parayı hak eden güzel bir parça. Hemen dolabımıza bunu da attık.

Siyah çanta:
Üzerinde fazla konuşmaya gerek yok. Bir bayanın çantası her şeyden önemlidir. Adeta onun çok kutsal bir parçasıdır. Bunu tercih etmekte ve uydurmak için zorlanan hanımlar dolaplarında mutlaka siyah bir çanta, portföy veya her hangi bir şeklini mutlaka bulundursunlar.

beyaz-gomlek-modelleri-1

Picture 1 of 11

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.