Boğaziçili Öğrencilerden Metroda Müzik Sürprizi

Boğaziçi Üniversitesi, Müzik Kulübü’nde sosyal aktivete peşindeki gençler metro içinde yaptığı müzik ziyafeti ile dinleyenlerini mest ettiler.

Metro seyir halindeyken bir anda şarkı söylemeye başlayan Caz Korosu, vatandaşlara çok güzel bir sürpriz yaptı. Görüntüler de güzel olunca, internete düştüğünde haliyle izlenme rekorları kırdı…

Grubu şöyle brr tanıtacak olursak, Grup 1994 yılında kuruldu. İlk konserini 1995 yılında verdi ve 2001 yılından itibaren tüm şarkılarını a capella (eşliksiz) olarak söylemeyi sürdürdü. BÜMK Caz Korosu 2008 yılında 15. Uluslararası İstanbul Caz Festivaline Katılmak için Genç Caz Değerlendirme Konseri’ne katılarak 1. oldular ve festivalde sahne alma şansına sahip olmuşlardı.

Ek olarak bu güzel koro, yine 2008 yılında Avusturya’nın Graz kentinde her yıl düzenlenmekte olan “Vokal Total” adlı dünya çapında en ünlü a capella yarışmasının 8.sinde, hem caz hem pop dalında “Gümüş Diploma” ödülünü aldı.

Bu güzel grubu canı gönülden tebrik ediyor, başarıların devamını diliyoruz.

İşte o insanı gülümseten, mutlu eden video;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.