2013 Yıl Sonu Araç Fırsatları

2013 yılının son haftasına girerken, firmalar hem ellerinde ki stokları bitirmek hem de yeni araçlara yer açmak için aralık ayı boyunca devam eden kampanyalarını, yılın son haftasına girerken daha da hızlandırdılar.

Opel Yüzyılın Kampanyası adını verdiği kampanya kapsamında, kullanıcılarına “şimdi al Mayısta öde” seçeneği sunuyor. Kampanya kapsamında aracın maksimum%60’ı kredilendiriliyor ve faiz oranı 1-24 ay için % 0.95 olarak uygulanıyor. Kampanya kapsamında uygulanacak maksimum vade ise 24 ay ile sınırlı.

Toyota’nın yılsonu kampanyası özellikle kobilere avantaj sağlayacak türden. Kobileri Toyota sahibi yapmayı hedefleyen firma, dizel motorlu araçlarda 2500 liraya kadar indirim yaparken,2016 yılına kadar BP’den %5 akaryakıt indirimi veriyor. Yılın son kampanyasında dosya masrafını da karşılayan Toyota, aralık ayına özel tüm modellerde indirimler, 60 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları sunuyor.

Isuzu 2013 yılı son kampanyasını “Maksimum güç, maksimum fırsat”diyerek yapıyor.4×2,4×4,D-Max modellerinin alımında,20 bin lira kredi için 12 ay %o faiz oranı uyguluyor.

Yeni yıla Skoda Yeti ile girmek isteyenler için Skoda yıl sonu özel kampanyasını başlattı. Skoda’nın SUV modeli Yeti’nin,1.4TSI DGS şanzımanlı modellerine,2000 liradan başlayan indirimler ile sahip olunabilecek. Citroen 2013 yılı bitmeden önce, yılsonu takas kampanyasında, ticari modellerde 5000,binek modellerde ise 6000 liraya varan takas indirimleri başlattı.C4 için peşin alımlarda 5250,C5 için ise 6000 lira indirimler söz konusu. Ticari kanatta yer alan ve aile kullanımında öne çıkan Berlingo modeli için, 5000 liraya varan indirimler sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.